Elképzelés – Reklám
„ A reklám a kommunikáció egy formája, rendszerint egy bizonyos áru vagy szolgáltatás megvételére, illetve igénybevételére ösztönző, esetleg egy egész márka, cég, terület vagy pusztán csak egy cél javára szóló hirdetés… a reklám története az ókorig nyúlik vissza, s jelentősége a mai napig fokozatosan nő…”

Egy új termék vagy egy új cég bemutatkozása mindig kulcsfontosságú pillanat. Az első benyomás a valóságban sajnos nem ismételhető meg. A jó minőségű termék többnyire vonzó, kiemelkedő megjelenéssel társul, ezért már maga a külső is különleges terméket ígér. A vásárlóban ezzel egyszerre többféle igényt is kielégíthet.

A 3 Point Stúdió szolgálatkész partnere lesz akár cége akár terméke reklámozásában. Rendelkezésre álló eszközeinkkel és ötleteinkkel segítünk a módszerek helyes megválasztásában, igyekszünk segítséget nyújtani már akár az első ötletektől kezdve.

Tervezés

Már túl vagyunk az elemzéseken, tudjuk mire érdemes hangsúlyt fektetni.

A 3 Ponit Stúdió segít megfogalmazni a célt, vázolni leendő reklámja kommunikációs funkcióit:
- figyelemfelkeltés, - tájékoztatás, - magatartás pozitív befolyásolása, - meggyőzés, - cselekvésre ösztönzés, - emlékeztetés, - vállalkozás jó hírnevének megalapozása.

Ezután még két kérdés maradt hátra.

„Hol?”:
- sajtóhirdetés, - plakát, - hirdetőoszlop, - szórólap, - napilap, magazin, - rádió, TV, - internet, - tűzfal

„Hogyan?”:
- szöveg, - kép, - grafika, - művészi alkotás, - érvelés, -

Mielőtt a kész ötletet/terméket megjelenítenénk a piacon, bizonyos esetekben (új termék, munkadarab, csomagolásgrafika) a tervezéshez tartozhat egy virtuális vagy valóságos modell/makett készítése.
A 3 Point Stúdió különleges segítséget kínál (tervrajzok vagy kivitelezhető vázlatok alapján) 3D technikát alkalmazó szoftveres modellezéssel, látványtervvel vagy akár szabadkézi modelldarab elkészítésében is.

Kivitelezés

Az általunk elvállalt munkákat mindig saját erőből igyekszünk végrehajtani. Természetesen vannak olyan folyamatok, részmunkák amelyek kivitelezése számunkra nem megoldható, csak azok előkészítése, tervezése. Ilyen esetben már a munka kezdetekor jelezzük ügyfeleinknek a várható külső partner bekapcsolását (pl. nyomda), és árainkat ennek megfelelően kalkuláljuk.

Csak megbízható és kipróbált partnerekkel dolgozunk.

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat.

start 3 Point szolgáltatások referenciák 3D oldaltérkép kapcsolat